Qui sóc?

Sóc la Mariona, dissenyadora gràfica freelance, apassionada de la meva feina i amb 10 anys d’experiència en el sector.

Vaig estudiar el Graduat Superior en Disseny gràfic a BAU, Centre Universitari de Disseny de Barcelona. Treballo des de principis del 2010 com a autònoma, passant per diferents projectes tant en solitari com en societat. Actualment, continuo com a dissenyadora freelance, ubicada a Molins de Rei (Barcelona).

Estic especialitzada en imatge corporativa, disseny web amb wordpress, disseny editorial i il·lustració. Sempre estic en moviment, pensant en nous projectes i idees. M’encanta crear.

Per mi, la meva professió és una manera de viure, gaudeixo dedicant-me al màxim als projectes que faig, fent idees realitat, i esforçant-me perquè el resultat sigui sempre de qualitat i s’adapti a les necessitats de cada client.

Ja coneixiem la Mariona perquè ens havia fet el logo i la imatge corporativa de la botiga. Quan vam voler fer la web vam pensar en ella perquè ens agrada molt el seu estil i ens és molt fàcil entendre'ns-hi.

Glòria i MarionaTràfecs Camina S.L

Necessitàvem un logotip que representés l'activitat de la nostra empresa i a partir de les nostres indicacions, la Mariona ho va saber plasmar de seguida. Amb rapidesa, eficiència i bon gust!

Rafel SantonjaFree Your English